Hilversum

Wat een feest om een compleet interieuradvies te mogen maken voor dit momentale pand in Hilversum. Van oude huizen gaat mijn hart altijd sneller kloppen. De bewoners wonen hier al een tijdje, maar willen het nu echt afmaken. De keuken hadden ze al vervangen en daarbij gekozen voor een gekleurde wandtegel. Hier waren ze blij mee, dus voor mij een mooi begin van een ontwerp.

Aan hun moodboards zie ik dat ze van kleur houden en een eclectische stijl hebben. In de serre kies ik voor een behang met bloemen, wat een leuk verrassingseffect heeft als je die ruimte inloopt. Ik teken radiatorombouwen in deze ruimte om lekker op te kunnen zitten.

In de keuken krijgen de wanden een andere kleur en ook adviseer ik andere meubels en raamdecoratie.

De woonkamer was een doorn in het oog van deze klant, hier zaten ze niet vaak. Ik heb de boel omgegooid en er een fijne familiekamer van kunnen maken, met aan de andere kant van de haard een fijne werkplek.

In de keuken naast de haard en bij de televisie in de woonkamer tekende ik maatwerkkasten. Super blij waren ze met de keuzes die ik voor hen maakte en staken gelijk de handen uit de mouwen!

Geef een reactie