Recensies

Denise benaderen is voor ons een schot in de roos geweest! We gingen verbouwen en wilden het dit keer goed aanpakken. Na een leuke eerste kennismaking, ging Denise aan de slag met een plan voor de begane grond (met lichtplan) en daarna ook voor de overige etages. Precies op het moment dat het hele huis in puin lag, kwam haar 3D ontwerp en haar interieuradvies. In een begeleidend boekwerk stond haar advies tot in detail beschreven. Over alles was nagedacht! Het zorgde ervoor dat wij ons direct konden verheugen op het eindresultaat.

Denise heeft veel kennis van materialen en kleuren en een goede kijk op ruimtes. Zo had Denise, waar wij met keukenzaken maar niet tot de juiste indeling kwamen, direct een fantastisch idee. Wij vinden het ongelooflijk knap hoe ze je weet te lezen zodat haar advies helemaal ‘bij jou past’. Hoe ze je uitdaagt om gewaagde keuzes te maken, binnen wat je mooi vindt. Hoe alle ruimtes in het hele huis in verbinding staan met elkaar. Hoe het één geheel is en iedere ruimte toch andere details kent. Ze heeft ook een netwerk van fijne partijen om, als je dat wilt, het plan mee uit te voeren (voor de keuken, gordijnen, inbouwkasten, lampen etc.). Hoe top is dat!

En dan is ze ook nog eens zó leuk en fijn om mee samen te werken. Haar bevlogenheid, enthousiasme en service is fantastisch. Ook nadat ze haar advies heeft gegeven, blijft ze heel betrokken en meedenken. Ik kon (en kan) haar altijd appen/bellen/mailen met vragen. Ze heeft er echt voor gezorgd dat onze verbouwing een feest is geweest. Wij hebben al haar adviezen overgenomen en we genieten iedere dag. Wij gaan de samenwerking met Denise missen en verheugen ons nu al op een volgende verbouwing.

Max & Jet – Driebergen

We kenden Denise nog van een kleine herinrichting van ons oude huis, waar zij ons heel fijn heeft geholpen met de styling van de kinderverdieping.

Toen wij ons nieuwe grote huis aan het water in (bijna) hartje Haarlem kochten, wilden we heel graag het interieur door Denise laten ontwerpen. Eerst moest het huis volledig worden gestript, gerenoveerd en verduurzaamd, waarna Denise een prachtig plan geschetst heeft, dat perfect aansluit bij onze wensen, inclusief lichtplan. 

Haar plan is een perfecte match en was spot-on! Denise heeft ons geholpen om het huis weer een ziel te geven en heeft onze uiteenlopende smaak gedurfd neergezet. Het oude pand is weliswaar helemaal nieuw opgebouwd, de uitstraling is zoals je hoopt bij zo’n statig pand. 

We zijn ontzettend blij en krijgen niet meer normaal veel complimenten.

Thanks lieve Denise, ook voor je altijd openstaande hulplijn bij lastige beslissingen 🙂

Stephanie & Jelle – Haarlem

Na meer dan een jaar zoeken, eindelijk ons droomhuis gevonden, een
sfeervol & karakteristiek pand uit 1910 met super veel authentieke details. Hoe pak je dan een verbouwing aan van zo’n grote woning met behoud van karakter, sfeer & laat je alles bij elkaar passen?

Juist ja, door Denise in te schakelen. Via een collega werden we doorverwezen en toen we haar projecten zagen met mooie kleuren werden we gelijk enthousiast. Bij het zien van de woning had ze gelijk heel veel ideeën en van oorspronkelijk 3 ruimtes inrichten zijn we naar een totaal
“gestript” huis gegaan. Ze heeft hierbij carte blanche van ons gekregen & wat waren wij blij verrast en enthousiast bij de presentatie van het interieur. In een prachtig boekwerk (bijbel) met stalen, stofjes tot aan alle sites waar we de meubels/accessoires konden bestellen werd dit onder
het genot van een wijntje gepresenteerd…wauw…
Wat een werk heeft hierin gezeten en wij vonden alles mooi, alleen een lichte twijfel bij de roze schouw.
Dit hadden we zelf nooit zo kunnen bedenken/uitkiezen. Het huis is na maanden verbouwen bijna klaar & het wordt écht prachtig!

Wij zijn erg blij dat Denise ons heeft willen helpen, ze is een echte vakvrouw, maar bovenal een zeer prettige & enthousiaste dame in de omgang, die altijd voor je klaarstaat… kanjer!

Maurits & Melanie – Poortugaal

Na bezichtiging van ons oude appartement in Amsterdam en nieuwe huis in Bennebroek heeft Denise voor ons een plan uitgewerkt voor de inrichting, kleuren, behang en meubels, waar we zeer tevreden over waren. In de afgelopen weken hebben we bijna alles , zoals door Denise voorgesteld met tekeningen, 3d video en adressen van leveranciers overgenomen en ons paleis verder aangekleed. Tussendoor ook nog tips gekregen en kleine aanpassingen kunnen doen. 

Al met al is Denise  een top binnenhuis architect met uitstekende ideeën en persoonlijke aanpak.

CHAPEAU.

Peter & Claudia – Bennebroek

Nadat we het startsein hadden gegeven voor een grote verbouwing van ons huis moesten er zoveel beslissingen genomen worden met betrekking tot het interieur dat we door de bomen het bos niet meer zagen. We besloten iemand in te schakelen die voor ons een plan kon maken waarmee de grote keuzes ons uit handen werden genomen. Voorwaarden: we wilden een warm en gezellig interieur waarin geleefd mag worden en we wilden een plan waarbij rekening werd gehouden met het karakter van ons huis uit 1888. Ik volgde Denise al enige tijd met plezier op Instagram en toen ik haar werk aan mijn man liet zien was het eigenlijk al snel duidelijk: we wilden graag dat zij dit plan voor ons ging maken. 

Het kennismakingsgesprek met Denise was prettig en gezellig. Vol vertrouwen gaven we akkoord voor de opdracht en daar hebben we absoluut geen spijt van gehad. Het plan dat Denise presenteerde was precies wat we zochten. Een mooie basis, precies genoeg kleur, een goed lichtplan en soms verrassende elementen die supergoed in de ruimte bleken te passen maar waar we zelf nooit op waren gekomen. 

Op dit moment zijn we bezig met het realiseren van het project. Af en toe popt er daarbij een vraag of probleem op waar we zelf niet uitkomen. We kunnen Denise in dat geval altijd contacten voor input en krijgen dan snel antwoord.

Kortom: we zijn blij met het plan, blij met het proces eromheen en blij met Denise!

Richard & Tanja – Lexmond

Stiekem was ik al enige tijd ‘fan’ van Denise, door het televisieprogramma waar ze toen voor werkte. Wat een leuk mens en een heerlijke stijl heeft ze! Ik ben haar gaan volgen en toen er een nieuwbouwproject op ons pad kwam, wist ik gelijk: bij Denise moet ik zijn! 

Want hoewel de wensen en ideeën wel in onze hoofden zaten, konden wij het zelf maar moeilijk samenbrengen. En daar hadden we wel ontzettend behoefte aan, gezien de vele keuzes die je al moet maken bij een nieuwbouwwoning. Wat zou een interieur- en lichtplan rust geven!

Denise ging voor ons aan de slag met de benedenverdieping; hal, zitgedeelte, leefkeuken en speelhoek voor de kids. Ze nam onze wensen mee en kwam terug met een prachtig ontwerp (incl. staaltjes. Zó fijn!). Een ontwerp waar ook andere, en voor ons soms gewaagder, keuzes werden gemaakt. Zo adviseerde ze om de haldeuren van een kleur te voorzien en de vier meter lange keukenkastenwand niet in taupe, maar in warm hout te brengen. En de visgraat pvc-vloer die we eerder in gedachten hadden? Die werd vervangen voor een gietvloer, voor een mooier en rustiger geheel. Het totaalplaatje is prachtig en inmiddels hebben we meerdere woonzaken bezocht met het plan van Denise onder onze arm.
Dank nogmaals lieve Denise!

Willem & Janneke – Harderwijk

We zijn zo blij dat we voor Denise hebben gekozen. Als stel hadden wij wel dezelfde smaak maar durfde niet eens iets nieuws te proberen. En dat aan Denise zeker wel toevertrouwd. Met alle handvaten zijn we op weg naar een fris en passend interieur. Onze kleuren met af een toe een mooi pittige toevoeging maakt het helemaal af. Het is dat we sommige keuzes al vast hadden liggen, zoals de keuken etc, anders had ik Denise daar zeker ook voor gevraagd!

Stephan & Suzanne – Stolwijk

Wij hebben Denise ingeschakeld omdat wij het moeilijk vinden om straks van onze aanbouw, keuken en woonkamer één geheel te maken.

Van wat wij al van haar werk hadden gezien, is dat zij op een hele mooie manier kleur en materialen met elkaar kan combineren. Haar enthousiasme tijdens de intake nam al onze twijfels weg. En wat zijn wij blij met het eindontwerp! Zo ontzettend knap hoe zij kleuren met elkaar heeft gecombineerd: het gaat een heel warm en sfeervol huis worden. Wij kijken er naar uit het straks écht te gaan realiseren. De eerste items van de shoppinglist zijn al gekocht!

Robert & Wendy -Alphen aan den Rijn

Voor ons nieuwe huis moesten we heel veel uitzoeken en we vonden t lastig het tot 1 geheel te brengen. Bovendien wilden we heel graag met kleur en/of behang etc wat meer uitdaging aanbrengen maar wat en hoe?

Dus besloten we Denise in te schakelen omdat ik gelijk een klik had met haar insta plaatjes!! Die klik was er gelukkig ook persoonlijk tijdens de kennismaking.

Er is over en weer steeds contact geweest, wat ik als heel prettig heb ervaren. Bij de uiteindelijke presentatie waren we dan ook heel blij verrast… Denise had precies de juiste balans aan weten te brengen in alle factoren die voor ons van belang waren. We zijn dan ook gelijk heel enthousiast aan de slag gegaan met haar advies en het merendeel ligt al te wachten tot t nieuwe huis af is. Er blijft ook achteraf nog steeds ruimte voor advies en er wordt een alternatief geboden als iets toch nét niet lekker zit bv, echt top!! Er wordt echt gestreefd naar een optimaal eindresultaat en dat is natuurlijk waar t om gaat!! Wij zijn ontzettend blij dat we deze stap hebben gemaakt en kunnen Day Interieurstyling dan ook van harte aanbevelen!!

Hans & Lotte – Boxtel

Het kopen van een nieuwbouwhuis is ontzettend tof, lekker beginnen met een compleet schone lei en alle mogelijkheden die open liggen. We weten heel goed wat we mooi vinden, maar met zoveel vrijheid tot concrete keuzes komen, dat is nog eens moeilijk! We hadden iemand nodig om knopen voor ons door te hakken, zodat wij rust in ons hoofd zouden hebben EN we een onwijs tof interieur zouden hebben in onze nieuwe woning. We kwamen Denise online tegen en vonden haar werk erg mooi, we hadden er vertrouwen in dat zij iets gaafs voor ons zou kunnen bedenken. Het duurde even voor we een afspraak konden maken, vanwege Denise’s volle agenda, maar het was het wachten waard. Tijdens onze ontmoeting merkte we al snel dat Denise goed begreep waar we naar op zoek waren. Toen ze uiteindelijk met het ontwerp kwam voor onze keuken en huiskamer, was het echt een feestje. Denise presenteert het als een cadeautje en zo voelt het ook! We zijn ontzettend blij met de ideeën die zijn aangedragen en zijn nu volop bezig om alles uit te (laten) voeren. Het is heel fijn hoe Denise met je meedenkt en hoe benaderbaar ze is. We vonden het ontzettend fijn om met haar samen te werken en kunnen niet wachten tot alles klaar is en er mooie foto’s gemaakt kunnen worden!

Mischa & Floortje – Amsterdam

Wij hadden hulp nodig bij het indelen en inzicht geven van onze verbouwing. Gaat een kookeiland wel passen, wordt de zithoek te smal? Denise kwam met een fantastisch plan! Alles kwam bij elkaar en de ruimte werd optimaal benut. We gaan alles uitwerken zoals zij voorstelde. Zo’n zin in! 

Mark & Christa – Rotterdam

Na de verbouwing van ons huis werd de begane grond dubbel zo groot. Muren werden doorbroken, waardoor verschillende ruimtes met elkaar werden verbonden en een nieuwe functie kregen. Hoe we daar een geheel van konden maken, vonden we lastig. En dus schakelden we Denise in. Geen moment spijt van gehad!

Een advies op maat volgde, compleet met 3D-ontwerp, staaltjes, kleurnummers en shoppinglist voor alle meubels, verlichting, raamdecoratie en accessoires. Wat een verademing! Je wordt er enorm door ontlast en kunt heel gericht op pad. Dat scheelt gigantisch veel tijd, frustratie en keuzestress! We hebben het complete plan doorgevoerd en werkelijk alles klopt. Ook de meer gewaagde keuzes die je zelf niet zo snel zult bedenken of durft door te voeren, passen volledig in het plaatje. Het huis is echt één geheel geworden en voelt als een heel fijn, warm thuis. Denise heeft in korte tijd goed door gehad welke stijl bij ons en bij het huis past. Ze is heel toegankelijk en ook tussendoor goed bereikbaar voor vragen. Een fijne samenwerking!

Arjan & Sabine – Haarlem

Denise wist onze smaak goed om te zetten in een mooi ontwerp waar we heel
blij mee zijn en dat we zelf nooit hadden kunnen bedenken. Leuk is dat het
anders is dan we hadden verwacht, waarbij het huis als een warm en rustig
geheel aanvoelt maar tegelijkertijd niet saai is. De presentatie in de vorm
van een boek met filmpje en bijbehorende stalen was top

Elmar & Jasmijn – Oosterhout

Voor ons familiehuis in Breda, een jaren ’30 woning die letterlijk van binnen en van buiten verbouwd en gerenoveerd moest worden, kwamen we na een inspiratie rondje op instagram uit bij Denise. Voor ons was de wereld van interieuradvies nieuw en een vrijblijvend berichtje werd gestuurd naar Denise. Een leuke reactie volgende al snel, waarna wij Denise gevraagd hadden om een totaalplan voor de begane grond te maken.  Op vrij korte termijn volgde de intake, waar ze al snel onze smaak en wensen leek te begrijpen. Een paar weken later kwam Denise bij ons thuis om haar plan te presenteren. Wij werden gelijk enthousiast en haar keuzes vielen bij ons beiden in de smaak! Het was een compleet plan met advies hoe we de woonkamer konden verbouwen en inrichten, heel fijn vormgegeven in een 3D ontwerp. Daarbij kregen wij advies voor de indeling van de keuken, de kleuren op de muren, meubels, de vloer, verlichting en accessoires. Haar uitwerking met kleurstalen kregen wij in een map, welke wij maandenlang mee namen naar alle partijen die onze verbouwing mogelijk gingen maken. Doordat wij iedereen visueel konden laten zien hoe het er uiteindelijk uit komt te zien, konden wij tijdens het proces vrij snel keuzes maken. De woonkamer ziet er uiteindelijk bijna exact zo uit als het ontwerp.

Om het advies nog verder in het huis door te trekken hadden we later Denise ook nog gevraagd om mee te denken aan een advies voor de toilet en badkamer. Ook voor deze ruimtes ontvingen wij leuke suggesties en zijn wij blij met het resultaat. Uniek, origineel en passend bij onszelf en het huis.

Wij wonen er nu met veel plezier en genieten elke dag in ons eigen huis. Dankjewel voor je goede adviezen, doortastendheid en gezelligheid.

Bas & Evie – Breda

Blijft toch gek: weten dat je je eigen huis niet zelf het meest knus kunnen maken.. Maar met het oog op een redelijk donker huis uit 1760, in het centrum van Haarlem, met veel klassieke kenmerken en één hele lange witte muur (die ons vanaf minuut 1 aangaapte) waren we vrij snel eruit dat we de hulp van Denise nodig hadden: ouderwets starten met alleen maar witte muren ging hem niet worden..
Tijdens de intake was het verfrissend om te merken dat we wel degelijk wel smaak hebben en dat Denise met deze smaak ook zeker wel wat kon!

En dan verrast worden met een onwijs tof plan, met behangen en kleuren waar we zelf nooit op gekomen waren, maar die zó gaaf tot uiting zijn gekomen! Met een boodschappenlijst vol gadgets, lampen en banken gingen we meteen op stap en het kleurenplan werd direct zonder extra nadenken doorgegeven aan de schilder. Toen deze halverwege de klus blij riep ‘was dit de bedoeling?!’ en wij alleen maar konden antwoorden met ‘geen idee, zal wel tof worden!’ hadden we no clue dat het écht heel tof zou worden! Met lampen liepen we te knoeien, maar konden we gelukkig naderhand nog even de hulp van Denise inroepen.

We hebben nu echt een heerlijk huis met een waanzinnige sfeer! Dank Denise!

Axel & Leonie – Haarlem

Eindelijk mogen wij ons droomhuis realiseren. We hebben er allang opgewacht en nu het zover is kregen we toch een beetje stress van hoe gaan we dit aanpakken. Hoe krijgen we het één mooi geheel met allemaal ons eigen wensen. Na Eigen Huis en Tuin te volgen kwamen we al snel uit op Denise. Haar stijl sprak ons meteen aan. We hadden een persoonlijke ontmoeting met Denise thuis en gelukkig was ze meteen enthousiast. Ze luisterde goed naar onze wensen en dacht mee..al snel kwam er een mooie opzet. Eerst voor het lichtplan en daarna ook de inrichting beneden en bovenverdieping. Ze had het prachtig uitgewerkt in een mooi boekje waar je meteen happy van wordt. Ook erg handig, daar stonden ook voorbeelden in van eventuele meubel mogelijkheden en kleurstyling. We zagen het al helemaal voor ons. Ze bracht ons op ideeën waar wij nooit aan hadden gedacht. We zijn nu nog bezig, maar kan niet wachten op het eindresultaat. Alvast super bedankt voor al je mooie ideeën waardoor wij veel relaxter aan de gang kunnen! Liefs Roy & Caïssa & Daan

Familie Verstegen – Nuland

Voor onze nieuwe woning, die nu nog gebouwd wordt, wilden we het interieur goed aanpakken. Het moest sfeervol worden en gelijk als thuis voelen. Via haar mooie portfolio kwamen we bij Denise terecht. Denise wist onze wensen (hotel chic én eclectisch, een warm familiehuis) haarfijn te vertalen naar een stijlvol ontwerp wat helemaal klopt. Hier en daar met een verrassende
(nieuwe) inzicht. Dit kwam zij presenteren in de vorm van een 3d video en een handig boek met shoplist. De presentatie bij ons aan de eettafel was heel spannend en na het bekijken van het resultaat waren we er echt even stil van. Prachtig! Met dit ontwerp in handen kunnen we al helemaal niet meer wachten om er te wonen.

Dank voor je schitterende werk Denise!

Hüsne en Kamil – Assendelft

Met ons mannengezin (drie jongens die nu 12, 14 en 15 zijn) stonden wij aan de vooravond van een grote verbouwing. Ons hele huis zou eens goed aangepakt worden: nieuwe voorgevel, grote dakkapel, drie nieuwe badkamers, nieuwe wc, alle deuren zouden we vervangen en zwart verven en ook muren kregen een nieuwe kleur verf. Alle oude meubels eruit en nieuwe erin. Wij verhuisden tijdelijk naar een klein appartement middenin de Haagse binnenstad en de aannemer zou gaan starten. We belanden aan bij het punt inrichting en kleurgebruik met bijpassende meubels. Manlief kwam met zijn oordeel dat ik er altijd een samengeraapt zooitje van maakte, terwijl ik dat zelf beschouw als een kleurrijke bende van gezelligheid opgeleukt met veel kussens en kaarsen. Conclusie: we zaten niet op 1 lijn en we hadden hulp nodig. Op Instagram zag ik het account van Denise. Ik zag wat zij qua inrichting had gedaan in de kamers van het Brasss Hotel Suites in Haarlem en daar werd ik zo enthousiast van. Na een berichtje stond Denise al snel op de stoep en ik vond haar meteen leuk. Zij zou ons adviseren in kleurgebruik, de meubels in de woonkamer, de hal, de wc en kleurgebruik in de badkamers. Een paar weken later kwam Denise in ons tijdelijke mini-appartement haar plan presenteren. Een heel gedurfd behang op 1 muur waar ook de tv op zou komen hangen. En muren in grijs, Haags blauw, en groen, een wc met behang met flamingo’s, geweldige meubels, zelfs aan verlichting en meubels had Denise gedacht. Wij hebben alles opgevolgd en ons huis is echt geweldig geworden. Denise heeft zo goed gekeken naar ons gezin, ons leven, onze smaak. Het is stoer, gedurfd en in harmonie. En toen ik even twijfelde in de badkamerwinkel over de kleur van de kastjes, belde ik even met Denise en hielp ze mij uit de brand. Super dankjewel voor al je advies, hulp en gezelligheid en we zien elkaar vast wel weer bij onze verbouwing, verhuizing of gekke uitspatting. Liefs, Angelina Hesselink

Familie Hesselink – Den Haag

Toen ons volledig gerenoveerde en verbouwde huis in Bloemendaal in 2018 af was wilden we een nieuwe start maken qua interieur. Alle oude spullen de deur uit en nieuwe er in, maar waar begin je als jezelf totaal geen gevoel hebt hiervoor. Je begint dus bij Denise. Denise heeft ons in die fase fantastisch geholpen met de grote meubels, qua kleuren, materialen en afstemming tussen de kamers icm het inschatten van onze smaak en wensen. Denise heeft aan het half woord genoeg. Ze komt niet met standaard oplossingen en maakt een mooie mix tussen goedkoop en duurdere spullen. In 2019 werd het tijd voor de finishing touch met kleuren op muren, accessoires, wanddecoratie en nog wat kleine meubels. Dus wij hebben Denise weer gebeld. Haar voorstel was wederom spot-on. De Farrow&Ball kleuren op de muren en het ARTE behang maken het huis echt af. Wij zijn zo blij met het resultaat!

Kortom, als je geen standaard interieur wilt, durft te experimenteren met kleur en gewoon een degelijk, eerlijk en goed advies wilt, dan moet je echt Denise bellen. Daarnaast is ze gewoon ontzettend leuk!

Stefen & Sandra – Bloemendaal

Toen wij Denise de styling zagen doen in Eigen Huis & Tuin, sprak haar stijl ons ontzettend aan. We hebben daarom haar benaderd om een plan te maken voor de benedenverdieping voor onze nieuwbouwwoning die nu nog in aanbouw is.  Denise kwam bij ons thuis en we hadden een heel fijn gesprek met elkaar. Ze luisterde aandachtig naar onze wensen en dacht echt met ons mee en kwam met geweldige ideeën.  Het plan dat ze een paar weken daarna aan ons presenteerde was boven verwachting zo mooi. Al onze wensen waren in het ontwerp meegenomen en we waren ontzettend enthousiast! Hier hadden we zelf nooit op kunnen komen, je blijft anders toch in je veilige eigen stijltje hangen.  Wat handig is, is dat we een heel mooi boekje hebben gekregen met het ontwerp en alle meubelstukken, kleurstalen, accessoires enz., zodat we heel gericht kunnen gaan shoppen.  Als we vragen hebben, staat Denise altijd klaar voor je met haar tips en advies.  We kunnen niet wachten om het plan uit te gaan voeren over een paar maanden als onze nieuwbouwwoning is opgeleverd.

Monique en Farshad – Vleuten

Voor onze aanstaande nieuwbouw woning wilden we het nu eens goed aanpakken. Kleuren op elkaar afgestemd en nieuwe ideeën toepassen.

Als kijkers van woonprogramma’s was ons Denise met haar woonstijlen al opgevallen. Eerste contacten via mail waren al erg prettig en bij de intake luisterde ze goed naar onze wensen. Het advies van Denise was inderdaad fantastisch! We hadden gevraagd om een statement te maken met behang. En dat heeft ze goed weten te vertalen.

We kunnen nog steeds met vragen bij haar terecht, er wordt snel gereageerd. Helaas heeft oplevering van de woning vertraging opgelopen maar we popelen aan de slag te gaan en het resultaat te zien.

Voor de definitieve afstyling willen dan t.z.t. ook advies aan Denise vragen. We raden Denise iedereen aan: geen standaard oplossingen/keuzes, goede mix van materialen en prijzen. Niet langer twijfelen, gewoon doen!

Bob & Jane – Waddinxveen

Denise heeft ons nieuwe appartement mee helpen omvormen tot een echte thuis. Ze begreep precies wat we wilde en maakte een ontwerp waar we meteen super enthousiast van werden! Ook de dingen die niet meteen in onze stijl vielen, had ze bij een tweede poging spot on. We raden Denise van harte aan, ze heeft ons een hoop tijd en moeite bespaart met een prachtig resultaat tot gevolg!

Maartje & Ben – Leiden

17 jaar geleden kochten we een prachtige vrijstaand huis aan de rand van Enschede. Inmiddels zijn de kinderen bijna allemaal uitgevlogen en toen dachten we gaan we verhuizen of gaan we weer van ons huis houden? We kozen voor het laatste omdat het een heerlijk huis is.  Ik had in de loop der jaren wel het een en ander aangepakt in de woning maar het was geen eenheid meer en de warmte ontbrak. Toen ben ik gaan zoeken naar stylistes op internet, wat sprak me aan, wat totaal niet? Als trouwe EH&T fan had ik Denise natuurlijk ook al regelmatig voorbij zien komen en ik besloot ook eens op haar site te gaan kijken. Het was meteen bingo! Haar stijl paste 1 op 1 bij mijn smaak.

Een eerste mail aan haar was zo gebeurd. Ik kreeg een hele enthousiaste mail terug! We besloten ervoor te gaan, en dan ook maar meteen het hele huis want uiteindelijk moest het 1 geheel worden. Omdat COVID-19 de kop opstak kon Denise niet komen voor een intake, maar dat hebben we prima opgelost door filmpjes en foto’s van het huis te maken. Omdat ik het heel fijn vond om Denise toch persoonlijk te ontmoeten hebben we gewacht tot het weer mogelijk was om op huisbezoek te gaan. Denise kwam en bracht een prachtig plan mee! Een moodboard maakte ons al erg nieuwsgierig omdat de kleuren ons enorm aanspraken. Daarna presenteerde Denise ons middels een super duidelijk en handig boekwerk het plan voor onze woning. Daarin verwerkte ze perfect onze wensen. Naast het duidelijke boek kregen we ook stalen van stof, jaloezieën, verf en behang.

Haar ideeën sloten perfect aan bij onze wensen.  Het begon  al meteen te kriebelen om aan de slag te gaan. Sterker nog, toen Denise nauwelijks in haar auto zat heb ik de eerste accessoires al besteld! Inmiddels zijn we volop bezig met uitzoeken en aankopen en ook nu heb ik nog contact met Denise wanneer ik twijfel over iets. Denise geeft dan erg snel antwoord en geeft ook direct alternatieven, heel fijn! We zijn heel blij dat we deze stap hebben genomen en uiterst tevreden met onze keus voor Denise, het had niet beter uit kunnen pakken. Natuurlijk zou ik het geweldig vinden wanneer Denise nog eens komt kijken naar het resultaat wanneer alles af is!

Familie Kreeft – Enschede

Met inmiddels de kinderen uit huis, lag de vraag op de loer, wat doen wij? Blijven we hier wonen en knappen de boel op of gaan we wat kleiner wonen. Het huis waar de kinderen zijn opgegroeid, is een heerlijk groot huis en in een heerlijke buurt met veel mogelijkheden. We besloten het eerste, maar dan zou er wel het eea opgeknapt moeten worden. De stijl die Denise hanteerde in een programma op tv viel me meteen op, gezellig, knus en eenheid. Dat is wat ik ook wilde. Door de jaren heen zijn er meubels bijgekomen maar de eenheid was weg en dat wilde ik anders.

Bij de eerste kennismaking thuis, voelde het meteen goed, we hadden een gezellig gesprek, vertelde hoe de verbouwing er uit zou komen te zien, wat onze wensen waren en wat we een beetje hoopten hoe het zou worden. Ook het tijdspad waarin we het ontwerp klaar wilde hebben was geen probleem. Uiteindelijk kwam Denise met een mooi ontwerp waar we ons wel in konden vinden. Iets gedurfder dan gedacht maar dat kon onze woonkamer wel gebruiken.

We zitten inmiddels midden in de verbouwing en behang en verf is besteld. Contact is prima en snel en Denise is goed te bereiken voor hulpvragen. Straks als alles klaar en ingericht is, zullen die ook zeker nog gaan komen. Wij weten dat ook dan Denise voor ons klaar zal staan.

Ingrid & Herman – Waddinxveen

Wij zijn ruim een jaar geleden verhuisd van de randstad naar het mooie Oosterbeek in het oosten van het land. Hier vind je prachtige oude klassieke wijken en de sfeer wordt mede bepaald door de vele mooie landelijke, klassieke huizen in het dorp. Wij zijn blij dat wij nu ook trotse eigenaren kunnen noemen van zo’n leuk huisje hier. Nu is ons probleem dat wij geen van beiden talenten hebben als het gaat om het inrichten van een huis. We wilden niet eindigen met spullen of meubels, die niet bij elkaar passen en daardoor alleen maar geld weggooien. Ook onze kennis over het aanbod in deze genre is slecht, waardoor je al gauw eindigt met hele saaie meubels. Het werd ons dus al gauw duidelijk dat wij advies nodig hebben vwb het interieur. Het doel is om ons huis een eenheid te geven wat logisch en functioneel is en ook dat landelijke gezelligheid in huis te halen, die hier in Oosterbeek zo te voelen is. We willen geen 5-sterren-hotel-look, maar gewoon een fijn, warm, gezellig en een uitnodigend huis. Na lang zoeken, kwamen wij ineens de website van Denise tegen. We waren onder de indruk van haar portfolio en wisten meteen dat Denise ons zou moeten helpen. Nou, wij hebben absoluut geen spijt gehad van deze beslissing! Wat heeft Denise toch leuke ideeën voor ons bedacht. Gedurende haar presentatie over onze nieuwe woning was het één en al “Ooeehh’s” en “Aaah’s”. Fantastische ideeën, waar wij echt niet zelf op hadden kunnen komen. Zo heeft zij een “bedstee” voor onze dochter bedacht in de kinderkamer met een schuin plafond vanwege het dak. Dit is geniaal, want hierdoor wordt er ruimte gecreëerd in een relatief kleine ruimte, terwijl het ook nog super functioneel is. Elke kamer, waar wij advies voor wilden hebben is tot in de puntjes bedacht door Denise. Kleur, behang, gordijnen. Dan ook nog de meubels en zelfs de bijpassende spullen, zoals lampen, wandklok, wandkunst, dekens, kussens, etc..etc.. Al deze ideeën worden allemaal netjes gepresenteerd in een super mooi boek en geleverd met staaltjes, voorbeelden van het behang, 3D plattegronden van het huis. Wij zijn zeer tevreden over het werk van Denise en kunnen niet wachten wanneer alles staat zoals zij het heeft bedacht. Wat ook zeer fijn is, is dat na haar advies, zij bereikbaar blijft voor eventuele vragen en hier zal ze dan ook weer een passend en persoonlijk advies voor geven. Allemaal heel erg fijn! Dankjewel Denise!

Ferry, Yenny & Abby – Oosterbeek

We hebben een heerlijk huis, jaren 30 stijl, geweldige tuin maar de woonkamer was niet meer gezellig. Zelf geprobeerd om er wat sfeer in te krijgen maar het resultaat was er niet. In overleg met Denise afgesproken dat zij een plan zou maken. Geen volledige 3d presentatie maar een plan waarin we sfeer zouden toevoegen door nieuwe kleuren aan te brengen op de wanden (incl behang), andere tafels/stoelen in keuken/eetkamer en accessoires in een lijn te krijgen. En (ivm het vele thuiswerken) het inrichten van een kantoor op de plek waar een kinderslaapkamer was. Ook daar is een plan voor gemaakt naar onze wensen (veel kastruimte, groot bureau en raam erbij voor licht). En zo sfeervol! Na een intake van een uur kwam het plan. Spannend! Zou Denise begrepen hebben wat wij in gedachte hadden? We hadden twijfels maar ja, het plan ziet er heel goed uit. We hebben de muren inmiddels laten verven, hebben de eerste meubels gekocht en werken aan de hand van haar plan verder. Bij vragen is een appje snel gestuurd en per omgaande een reactie. Dat werkt goed! Zouden we het nog een keer op deze manier doen? Ja! Zo fijn als je een leidraad hebt als je het interieur wil veranderen. Het helpt ons echt! Dank Denise!

Dick & Monique – Badhoevedorp