Zuiderwoude

Een ruim, fijn familiehuis in het mooie Zuiderwoude. Deze bewoners wonen hier al lange tijd, de kinderen zijn het huis uit en het is tijd voor een grote frisse wind. In het hart van de begaande grond is de keuken, de plek waar ze het meest zitten. Ik vervang de dichte wand tussen woonkamer en keuken voor een stalen wand met glas. Hierdoor komt er veel licht in de keuken en heb je meer contact met de woonkamer.

In de woonkamer vervang ik de losse banken voor 1 grote hoekbank met 2 fauteuils. Links en rechts naast de schouw een mooi behang wat de verbindende factor wordt, deze kleuren trek ik door in de rest van de ruimte.

Voor de keuken kies ik zwarte frontjes met een fris, wit blad. In de eetkamer adviseer ik een ovale tafel met 8 stoelen, waar het hele gezin lekker met elkaar kan tafelen.

Ook raad ik 2 soorten vloer aan, in de keuken en woonkamer een Hongaarse punt in pvc en in de eetkamer een gietvloer. De geadviseerde verlichting, raamdecoratie & accessoires maken het ontwerp helemaal af.

Geef een reactie