Breda

Bas & Evie uit Utrecht benaderen mij zodra de koop van hun woning in Breda rond is. Dit leuke jonge stel gaat samen hun 3 jarige dochtertje hun geliefde Utrecht verlaten voor een prachtig jaren 30 familiehuis in Breda, waar ze oorspronkelijk vandaan komen.

Ze willen de woning gelijk groots verbouwen, er komt een uitbouw met een stalen pui en daardoor is er ruimte voor een woonkeuken. Ze vinden het lastig om deze grote ruimte in te delen en vragen mij een totaal plan te maken. Na het intakegesprek ga ik voor ze aan de slag en begin met het maken van een moodboard. Ze willen kleur, gezelligheid met stoere details. Ik maak een indelingsplattegrond & 3d tekening, en teken hier de nieuwe keuken in, met een kookeiland. Ook adviseer ik de kleur en materialen voor de keuken.

Op de vloer komt houten vloer in een Hongaarse punt en geen muur blijft wit, met een mooie nude tint en grijs/beige creëer ik direct sfeer in de woning. Ook heb ik nagedacht over de raamdecoratie. Het stel krijgt ook een uitgebreide shoppinglist waar de door mij geadviseerde meubels en accessoires in staan, zodat ze heel gericht kunnen gaan shoppen.

Bas & Evie reageren enthousiast op het advies en gaan er direct mee aan de slag!