Lisse

Deze klant schakelden mijn hulp in voor een bijzonder project: een zeer gedateerd familiehuis. Deze boeren-bedrijfswoning was toe aan een grote metamorfose. Doordat er met de jaren veel aan verbouwd was, waren er veel aparte ruimtes ontstaan. Aan mij de eer om hier een modern gezinshuis van te maken, waar dit gezien met drie kinderen konden gaan wonen en genieten.

De muur van de bijkeuken haalde ik weg, zodat er een grotere (leef-)keuken ontstond. Dat was een grote wens van de bewoners, een leefkeuken waar iedereen kan aanschuiven voor koffie of een borrel. Ik koos in de woonkamer voor een bont bloemenbehang, wat ook dat boeren-gevoel had. Deze kleuren liet ik in alle ruimtes terug komen, een groene wand in de keuken, en een blauwe in de televisiekamer voor de kinderen.

Een aantal meubels gingen mee, zoals de bank, deze tekende ik weer in met daarbij een lekkere haard en maatwerk tv-meubel.

Doordat deze klant bijna niet door het gedateerde huis konden kijken gaf mijn presentatie, vooral het filmpje, direct rust: zo moest het worden. Die avond werden de eerste spullen al aangeschaft.

Ik wens dit gezin heel veel geluk op hun prachtige boerderij in Lisse!