Haarlem

Verbouwen of verhuizen, dat was de vraag van de bewoners in de Acaciastraat in Haarlem. Ze besluiten het eerste te doen en mijn hulp in te schakelen. De grootste wens was om van deze open ruimte meerdere ruimtes te maken dmv een ensuite. Zodat je je even terug kan trekken in het drukke gezinsleven.

Door de ensuite in te tekenen ontstond er niet alleen veel opbergruimte, maar ook precies waar de bewoners behoefte aan hadden: meerdere zithoekjes. Ik paste kleurrijk behang toe aan de woonkamerkant en liet deze kleuren overal terug komen in de meubels, maar ook in de keuken. Ik koos voor donkergroene frontjes in combinatie met een zwart, marmer blad. Ook kwam er een haard, een grote wens van de twee.

Dit advies hebben we in 2 fases gedaan, de eerste fase was puur de indeling en de tweede fase het inkleuren daarvan. We namen beide fases met elkaar door en naderhand kreeg ik het fijne compliment dat ik ze op andere, gewaagdere idee├źn had gebracht wat ze anders nooit zouden doen: Missie geslaagd!