Molenaarswoning Empe

Frenz & Lidewei hebben Haarlem verlaten voor het mooie Empe, en wel voor een fantastische molenaarswoning. Als ik bij ze langs ga voor een intakegesprek hebben ze al 2 jaar verbouwen achter de rug. Mijn mond valt open, wat een te gekke ruimte. Na 2 jaar verbouwen willen ze het ook goed en mooi ingericht hebben, en aan mij de eer hier een advies voor te maken!

Ik begin met het maken van een moodboard, bekijk hun eigen inspiratieplaatjes en kies de kleur voor de gietvloer die er gaat komen. Tijdens het tekenen zie ik leuke mogelijkheden, een wand met behang, een wand bekleed met houten latten, turnringen aan het plafond en meerdere zithoekjes voor het hele gezin.

Een aantal weken later ga ik weer naar het Oosten van het land om mijn plan te presenteren. Het stel was heel enthousiast over de indeling & materiaalgebruik en zagen het al helemaal voor zich. Doordat een advies zo uitgebreid is & je kunt zien als een handleiding, kunnen ze er zelf verder mee aan de slag. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat!

Geef een reactie