Den Haag

Mark & Angelina uit Den Haag gaan hun huidige woning verbouwen. Daarbij willen ze ook een totaal andere inrichting en schakelen mijn hulp in. Angelina weet precies wat ze leuk vindt, maar vindt het lastig waar te beginnen en alles goed met elkaar te combineren.

Tijdens het intakegesprek laat Angelina haar moodboard zien, met geknipte & geplakte plaatjes! Niet alleen heel leuk, maar ook handig,  want ik zag direct de stijl en kleuren die ze mooi vindt. Ik ga direct voor ze aan de slag. Aan hun huidige interieur zag ik dat ze wel lef hebben en wel van een kleurtje houden.

Ik heb gekozen voor een wandgrote palmenafbeelding, deze komt op een grote wand die je direct ziet wanneer je de woonkamer inloopt. Ik kies voor deze grote afbeelding omdat ik dat beter in de ruimte vindt passen dan een patroonbehang. Dit behang is gelijk de verbindende factor voor de woonkamer. Alle kleuren die ik op de wanden adviseer, zijn terug te vinden in het behang. Geen muur blijft wit, alles krijgt een lichte vergrijsde wit, donkerblauw of groene kleur.

Angelina & Mark hebben 3 zoons, die ook lekker ‘s avonds languit op de bank willen. Doordat de woonkamer groot is, is het mogelijk 2 aparte zitgedeeltes te creëren. Dit doe ik door 2 banken met de rug naar elkaar toe te zetten. Tussen de banken komt loopruimte en een sidetable met een mooie lamp & planten, zodat deze direct als roomdivider dient.

Ook adviseer ik ze in de overige meubels, vloerkleden, verlichting en raamdecoratie: het totale pakket. De hal heb ik er ook bij meegenomen, zodat de hal en woonkamer mooi in elkaar overvloeien.
De badkamers worden ook onder handen genomen. Hiervoor kies ik voor een behang wat speciaal ontworpen is voor vochtige ruimtes.

Na een aantal weken hebben we weer met elkaar afgesproken. Inmiddels is het gezin even tijdelijke verhuisd omdat het huis verbouwd wordt. Ze reageren enthousiast op het plan en ik krijg de volgende dag bericht dat ze alles gaan doen wat ik geadviseerd heb, een mooier compliment is er niet!