Amsterdam Zuid

Nard & Gine wonen met hun 2 kinderen Jip (15) en Naut (7) in Amsterdam Oud-Zuid. Het interieur van hun prachtige kamer ensuite kan wel een frisse wind gebruiken. Ook willen ze de 2 kinderkamers veranderen, deze moeten praktischer ingericht worden. Gine wilt graag een werkplek op haar slaapkamer, en ook de hal moet helemaal anders.

Wens: een functioneel, fris en eigentijds interieur. Nieuwe indeling voor de kinderkamers. Een werkplek op de slaapkamer, en een nieuwe indeling voor de hal.

Wat een super leuk project, na een fijn intakegesprek met dit aardige stel ik ga direct voor ze aan de slag!

Woon/eetkamer ensuite:

Links en rechts naast de schouw komt een mooi gekleurd behang. Deze kleuren komen verder in verschillende details terug in het interieur. De bank wordt vervangen door een grote U vormige bank. En eettafel wordt ovaal, met 3 stoelen en aan de andere kant een okergeel velours bankje. De wanden overige wanden krijgen warme kleuren en boven de tafel een grote zwarte rotan lamp. Ook heb ik een kast op maat voor ze getekend, waar de tv met spelcomputer in verwerkt zit, en een kattenbak voor de 2 katten.

Kinderslaapkamers Jip (15) & Naut (7):

Voor Jip bedacht ik een bed op 70cm hoogte, gemaakt van underlayment hout. Zo heeft ze kastruimte onder haar bed. Kleurenpallet: turquoise, blank hout, wit, zwart en gouden details. Aan Jip haar reactie te zien tijdens de presentatie zag ze het helemaal zitten, haar nieuwe kamer!

‘Wauw, van zo’n kamer droom ik!’ Dat was de reactie toen Naut zijn moodboard zag en ik zijn nieuwe kamer presenteerde. Een hele hoge hoogslaper op 180cm hoog gemaakt van underlayment platen, met daaronder zijn huidige kledingkast. Een stoere groene wand, en een wand van kurk, voor al zijn tekeningen en knutsels. En veel opbergruimte voor zijn lego, dat stond ook op het wensenlijstje.

Alle foto’s van het eindresultaat: