Loenen aan de Vecht

Een droomhuis, deze woonboerderij in Loenen aan de Vecht. Alle ruimtes hebben nog oude details, en ik word gevraagd een ontwerp te maken voor de zomerkamer, de kamer die vroeger een koeienstal was.
Ik ging aan de slag en koos voor twee grote banken, waar je zowel van de haard kan genieten als televisie kijken met het hele gezin.
Bijna alle wanden kregen een blauwtint op 1 wand met een chique behang na. Het balkenplafond vroeg een groep van zes lampen en om een schommel, waarvan ik zeker weet dat jong en oud hier plezier van zullen hebben.
Langs de wand, onder het oude stalraam tekende ik een wandmeubel van muur tot muur, links ruimte voor de tv, rechts een bankje.
Ik maakte het geheel af met 2 vloerkleden, een roze en uiteraard een koeienkleed, om het gevoel van de stal nog een beetje te benadrukken.
Naast de zomerkamer mocht ik een kleuradvies maken voor de keuken, speelkamer, studeerkamer en hal. Ik liet de kleuren mooi in elkaar doorlopen, zodat alle ruimtes anders zijn, maar toch 1 geheel vormen.
Ik wens dit leuke stel heel veel geluk in deze fantastische woning.