Werkwijze

Een interieuradvies is altijd persoonlijk en op maat. Gaan jullie verbouwen of verhuizen, weet je niet waar je moet beginnen of komen jullie er samen niet uit? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Om je een indicatie te geven van de kosten heb ik een onderscheid gemaakt in verschillende pakketten.

Pakket 1:
DAY LIVE:

Kies je voor dit pakket, dan kom ik 2,5 uur bij je thuis om samen te sparren over de ruimte waar jij advies voor nodig hebt. Ik geef je antwoord op al je interieurvragen. Vooraf mail je mij de punten waar je tegenaan loopt & een aantal foto’s van de ruimte. Met een krat vol stalen & kleurenwaaiers kom ik naar je toe samen halen we zoveel mogelijk uit de 2,5 uur. Achteraf mail ik je alles wat we besproken hebben met bijbehorende linkjes en per post ontvang je de staaltjes.
Kosten €600,- incl. btw.

Excl. reiskosten €0,30 per km buiten een straal van 20km van Haarlem.

Pakket 2:
DAY ZONDER 3D:

Bij pakket 2 kom ik vrijblijvend bij je langs om kennis te maken en de ruimte te bekijken. Dit intakegesprek duurt ongeveer een uur.
Ik werk het advies uit in een uitgebreid boekje, jouw ‘handleiding’ om het verder zelf uit te werken, zonder 3D tekeningen. Hierin staat het volgende:
– Intakegesprek
– Moodboard
– Kleuradvies
– Meubeladvies
– Advies voor vloer
– Raamdecoratie
– Eventueel maatwerktekening
– Lichtadvies
– Accessoires
– Uitgebreide shoppinglist
– Presentatie bij jou thuis
Prijsindicatie €1700,- incl. btw voor een gemiddelde woon- & eetkamer + keuken, afhankelijk van de grootte van de ruimte. Na het intakegesprek mail ik je een passende offerte.

Excl. reiskosten €0,30 per km buiten een straal van 20km van Haarlem.

Pakket 3:
DAY ALL THE WAY:

Het meest uitgebreide advies, alles op maat en in 3D getekend. Dit advies zorgt ervoor dat alles voor jou visueel wordt. Ik kom vrijblijvend bij je langs om kennis te maken en de ruimte te bekijken. Dit intakegesprek duurt ongeveer een uur. Bij akkoord op de offerte die je na het intakegesprek ontvangt, ga ik voor je aan de slag.
Tijdens de presentatie van het ontwerp begin ik met een filmpje waar je dmv een 3D filmpje door de ruimte heen ‘loopt’, en kunt bijna voelen hoe het straks zal worden.
Ga je verbouwen of verhuizen? Dit advies helpt jou om het optimale uit de ruimte te halen, daarbij win je veel tijd doordat je heel gericht kunt gaan shoppen.
Als je voor pakket 3 gaat ontvang je van mij het volgende:
– Intakegesprek
– Moodboard
– Afbeeldingen & 3D filmpje van de ruimte
– Kleuradvies
– Meubeladvies
– Advies voor vloer
– Raamdecoratie
– Eventueel maatwerktekening
– Lichtadvies
– Accessoires
– Uitgebreide shoppinglist
– Presentatie bij jou thuis
Prijsindicatie: Vanaf €2500,- incl. btw voor een gemiddelde woon- & eetkamer + keuken, afhankelijk van de grootte van de ruimte. Na het intakegesprek mail ik je een passende offerte.

Excl. reiskosten €0,30 per km buiten een straal van 20km van Haarlem.

Bekijk mijn portfolio voor inspiratie! Interesse in een samenwerking? Neem contact met mij op.


Robert & Wendy – Alphen aan de Rijn: Zo ontzettend knap hoe Denise kleuren met elkaar heeft gecombineerd: het gaat een heel warm en sfeervol huis worden. Wij kijken er naar uit het straks écht te gaan realiseren. De eerste items van de shoppinglist zijn al gekocht!.’


Hans & Lotte – Boxtel: ‘Bij de uiteindelijke presentatie waren we heel blij verrast. Denise had precies de juiste balans aan weten te brengen in alle factoren die voor ons van belang waren.’