Emmen

Je hebt projecten en je hebt projecten, deze liet ik, ondanks de afstand, niet aan me voorbij gaan! Een vrijstaand jaren ’30 huis wat helemaal aangepakt mag worden. De trotse eigenaren geven mij een rondleiding als ik in Emmen ben voor een intake-gesprek.
We nemen alle ideeën en plannen met elkaar door en ga voor hen aan de slag. De woonkamer, werkkamer, keuken, slaapkamer en badkamer moeten eraan geloven. Ik wil de ruimtes allemaal anders maken, maar wel met elkaar verbinden dmv kleur- & materiaal gebruik.

In de woonkamer & keuken komt een gietvloer, ik pas de toog aan van woon naar eetkamer en deel de keuken anders in. Achter de open haard plaats ik tegeltjes en teken een maatwerkbankje in de erker.

De werkkamer krijgt een bijzonder goud/okergeel behang en een grote tafel waar aan gewerkt en geknutseld kan worden met de kinderen.

Voor de trap koos ik een loper met een print, weer in de kleuren van de woonkamer, maar ook van de slaapkamer. Deze hield ik rustig met lichte wanden en een behang boven het bed. In de hoek maatwerk kledingkasten voor veel opbergruimte.

Er werd een slaapkamer opgeofferd voor een ruimere badkamer. De wens was een dubbele douche, bad en dubbele wastafel. Ik koos voor een vrijstaand bad en combineerde een terrazzo vloer met een lichte wandtegel.

Na reacties als: ‘Wauw, dit is echt ons droomhuis’, en ‘Dit hadden we zelf nooit zo bij elkaar kunnen bedenken’, reed ik met een super voldaan gevoel weer terug naar het Haarlemse!