Hotel Brasss – Ocean by Night

In opdracht van Homestock Haarlem mocht ik vier nieuwe kamers ontwerpen en inrichten voor Brasss Hotel Suites in de Korte Veerstraat in Haarlem. Ik kreeg carte blanche, deze kamers moesten anders zijn dan de standaard hotelkamers: een geweldige uitdaging!

Ik heb ervoor gekozen voor om alle vier de kamers verschillend te maken, maar wel met verbindende factoren. De kamers zijn van zichzelf al prachtig: een oud monumentaal pand met hoge ramen en een fantastische marmeren vloer. Tijdens mijn presentatie was eigenaresse Mylene razend enthousiast, en pakten we direct door samen. Al snel zagen we het mooie resulaat verschijnen en werden we er allebei enorm blij van!

Na de superfijne samenwerking met Mylene en Brasss Hotel Suites ben ik uitgenodigd om een nachtje te komen proefslapen in een van de door mij ontworpen kamers!

Alle kamers kregen ieder een uniek behang aan het hoofdeinde van het bed. Ik koos voor behang van Cole & Son, allemaal in een dierenthema. Ook werden de kamers voorzien van prachtige vitrage en gordijnen. Een behoorlijke klus, want het hotel moest binnen een maand open!